Rentaplats de cuina doble inoxidable de 32 metres quadrats sota terra, doble radi, calibre 18, profunditat de 10 polzades, 32X18, ZD-3218

Model: ZD-3218

Mida total: 32 "x 18"

Mida de la tassa:

14 1/2 "x 16" (L)
14 1/2 "x 16" (R)

Profunditat: 10 "/ 10"

Detalls del producte

Rentaplats de cuina doble inoxidable de 32 metres quadrats sota terra, doble radi, calibre 18, profunditat de 10 polzades, 32X18, ZD-3218

Model: ZD-3218

Tipus: Aïllament artesanal, radi zero

Mida total: 32 "x 18"

Tassa de la tassa: 14 1/2 "x 16" (L)

14 1/2 "x 16" (R)

Profunditat: 10 "/ 10"

Material: SUS 304

Gruix: calibre 16, calibre 18

Final: Satinat

Origen: Malàisia

Mostra: disponible

Els embornals d'acer inoxidable fabricats a Malàisia no tenen ANOTA ANTI-DUMPING i no tenen cap tarifa addicional.

Els piquets d’acer inoxidable fets a mà poden ser fabricats a mida segons la vostra demanda.


Fàbrica de rentamans de cuina d'acer inoxidable:

Fàbrica de pica fabricada


SOBRE SYMBOLSINK FACTORY


A la fàbrica Symbolsink, la qualitat del producte no és només les màquines utilitzades i els processos de fabricació de la pica d’acer inoxidable, sinó també dels materials utilitzats. A partir de la matèria primera, cada material es prova per assegurar-se que el contingut de crom níquel no és inferior a 18/8. Cadascun d’ells està provat per assegurar-se que els materials utilitzats són de pica d’acer inoxidable SUS304 de qualitat comercial. A part de la pròpia matèria primera, també ens assegurem que els coixins d’humidificació utilitzats siguin grans, gruixuts, inodors i ecològics. Fins i tot inspecciona la capa inferior per assegurar-se que evita la condensació en condicions meteorològiques extremes.


Detalls de rentaplats fets a mà d’acer inoxidable de doble plat:


zero radius corner double bowl undermount handmade sink


Paquet de lavabo de cuina d'acer inoxidable fet a mà:

Symbol s'adapta a marques de gamma alta, els embornals poden ser envasats i marcats segons el vostre requeriment. Disposem d’un equip de disseny que us ajudarà a dissenyar els vostres envasos i que us ajudarà a assessorar-vos sobre com empaquetar el vostre dipòsit de manera eficient en funció del vostre mercat objectiu.

package of stainless steel handmade sink


Qualitat de gamma alta i rentador de cuina dobles de 32 pulgades quadrats, dobles, de ràdio zero, calibre 18, profunditat de 10 polzades, 32x18, zd-3218. Aconsegueixi una pica d’acer inoxidable fabricada de qualitat estable a partir d’un experimentat proveïdor d’assaig d’acer inoxidable fabricat amb experiència.

Cobertes de cuina Undermount, acer inoxidable, pica de cuina en acer inoxidable, pica de cuina quadrada, placa de cuina, rentamans de cuina de 10 polzades, rentamans de ràdio zero, pica de cuina de 32 x 18, rentamans zero.

Investigació

You Might Also Like