Casa > Sobre nosaltres > Força Tècnica


Força Tècnica


La pica d'acer inoxidable és una obra d'art. És el resultat d'un treball combinat de tècniques avançades, matèries primeres d'alta qualitat, treballadors qualificats i equips d'última generació. A partir de matèries primeres d'alta qualitat provades, es processa a través de màquines automàtiques de tercera generació d'última generació. Aquests equips funcionen sense problemes, de manera ràpida, uniforme i zero per a errors. Per crear acabats de qualitat, els enginyers especialitzats utilitzen les seves habilitats entrenades per adornar adequadament l'aspecte de la pica.


Symbol compta amb un equip de recerca i desenvolupament intern, que dissenya i crea noves tècniques i enfonsa un disseny benèfic per als nostres clients, com els nostres embornals de ràdio Micro-R que són tan elegants com el fregall fabricat, encara que el procés de producció és similar al punxonat s'enfonsa. Aquest disseny de pica és únic per al mercat.


Un altre treball ben conegut del nostre equip és el disseny dissenys fets a mà que es poden emmarcar en un palet. Aquest disseny i embalatge estalvia molts costos.