Casa > Notícies > Contingut

Per què triar l'acabat del pinzell per al dipòsit d'acer inoxidable

Apr 16, 2018

La pica d'acer inoxidable ve en moltes opcions d'acabat superficial. Alguns agraden l'acabat del mirall per la seva qualitat reflexiu i atractiva. Aquí, a Symbolsink, li suggerim un acoblament d'acer inoxidable de pinzell i aquí hi ha els motius pels quals.

 

1. Resistent a les empremtes dactilars: la majoria de la gent vol que la seva llar representi les qualitats de la seva família. És per això que els propietaris asseguren que la seva cuina està impecable i impecable. Qui vulgui gastar tant de temps intentant netejar les empremtes digitals que podrien arruïnar immediatament l'aspecte de la seva cuina.

 

2. Menys esforç per netejar: l'acabat satinat raspallat és més resistent a les empremtes dactilars, a les taques d'aigua i als esgarrapades. Qualsevol brutícia a la superfície pot ser fàcilment lliscar net. Es requereix un fregat addicional com un altre acabat superficial.

3. La bellesa duradora: ja que l'acabat satinat de raspallat és molt resistent a les ratllades, la seva bellesa durarà molt. L'acabat satinat de raspall també té un brillantor més llarg.

4. Elegant aspecte: l'acabat de ras raspallat és només la quantitat perfecta de brillantor i brillantor. Això fa que sembli més elegant. Toca la vostra atenció però no és massa per als ulls.

Double Bowl Stainless  Steel Sink.jpg