Casa > Notícies > Contingut

Quina diferència hi ha entre el fregador i el lavabo fet a mà?

Aug 07, 2020

Hi ha moltes maneres de classificar els embornals d’acer inoxidable. Segons diferents tècniques de processament, es poden dividir en acers inoxidables dibuixats i acers inoxidables artesanals. La diferència entre tots dos és la següent

Primer: la màquina no és soldada. Així, a la part posterior no hi ha cap circuit de soldadura. L’aigüera manual està soldada.

Segon: perquè la part posterior de l’aigüera general d’acer inoxidable es polvoritza amb recobriment anticondensació, cobrint el circuit de soldadura. Així doncs, ens distingim de la vista prèvia. El radi del cremallera és relativament gran. El radi de l’aigüera manual és relativament petit, i els habituals són R10 i R15.

Tercer: Distingir la pica d'acer inoxidable dibuixada i la pica d'acer inoxidable fabricada del color. Els dissenys artesanals solen tenir un procés anomenat" el límit de límit de frontera" Thedrawnsink no evita aquest procés.

Com a fabricant professional de lavabo d'acer inoxidable, pica dibuixada i subministrament feta a mà de qualitat de grau A. Benvingut a les instal·lacions de lavabo d'acer inoxidable a l'engròs.

drawn sinkhandmade sink