Casa > Notícies > Contingut

Què és el fregament ADA?

Jan 09, 2020

Alguna vegada us adonem que al safareig de molts llocs públics hi sol haver una lavabo per a les mans inferior al costat d'una fila de lavabos. El lavabo inferior s’anomena pica ADA. El lavabo ADA està dissenyat per a minusvàlids que compleixen les directrius de la American Americans with Discapac Act (ADA).

El govern federal va adoptar la llei ADA (American with Disabled Act) el 1990. Hi ha un conjunt de directrius per a instal·lacions públiques, com ara una escola, grans magatzems i un restaurant. L’aigüera ADA és necessària tant a la cuina com al safareig. Gràcies a aquestes directrius de disseny i construcció d’ADA, es pot garantir la seguretat de les persones amb discapacitat quan utilitzin aquestes instal·lacions públiques.

Symbol ofereix un lavabo de cuina d’acer inoxidable homologat per ADA per a la vostra opció. La profunditat d’aquest lavabo de cuina ADA de menys import és de 5,5 polzades, que s’ajusten al requisit de l’ADA. Fabricat en acer inoxidable 304 d'alta qualitat, el lavabo d'acer inoxidable compatible ADA està disponible tant en calibre 16 com en calibre 18. També donem suport a l’aigüera d’acer inoxidable ADA per a que es pugui carregar barrejat amb altres pías d’acer inoxidable de Symbol.

ADA compliant stainless steel kitchen sink