Casa > Notícies > Contingut

Suggeriments per triar un dipòsit d'acer inoxidable

Dec 29, 2017


La pileta d'acer inoxidable s'ha convertit en una de les opcions més acollides per als homeowvers que estan comprant pica de cuina. Com triar una pileta d'acer inoxidable de bona qualitat? Hi ha alguns suggeriments que figuren a continuació.

1. La soldadura

Soldadura estanca, sense soldadura virtual. La qualitat de la soldadura és un dels factors més crítics que afecten la vida de la pica. Una bona soldadura pot evitar l'oxidació.

2. Aparença

La pica de cuina general necessita equipar-se amb dispositiu de desbordament, la superfície es veu senzilla i delicada. Sanejament ambiental, fàcil de netejar i pla.

3. Neteja

L'estàndard més senzill que decideix la qualitat i la qualitat de la pileta d'acer inoxidable és el brillantor de la pileta després de la neteja, i ha d'evitar el petroli, sense deixar marques de neteja.

4. L'anti fouling

El material antiincrustant és una prioritat a l'hora d'escollir un lavabo.

5. El gruix

En general, el gruix de la pica és de 16 gegues i 24 ganes, i la qualitat de 16 gegues o 18 gegues és relativament millor.

6. El recobriment

Recobriment protector a la part inferior de la pica: s'afegeix el fons de la pileta per evitar el so i la condensació.6040 Apron Stainless Steel Sink , AD-R3320L.jpg