Casa > Notícies > Contingut

Aigüera d’acer inoxidable de granit compost GG, què és millor?

Jun 08, 2020

Una de les funcions més importants de la cuina és la funció de neteja. Hi ha moltes obres de rentat abans i després dels àpats. El lavabo de cuina s’utilitza amb més freqüència entre moltes parts funcionals de la cuina. Es pot dir que l’aigüera és el cor de la cuina. Com triar un bon lavabo és molt important per als consumidors. Hi ha una gran varietat de materials per a pica al mercat. Els materials més habituals per a l’aigüera que els consumidors van al mercat de materials de construcció són els següents dos tipus: un és un lavabo d’acer inoxidable, i l’altre un lavabo compost de granit. Quin és millor? A continuació, analitzem principalment els avantatges i els inconvenients d’aquests dos tipus d’embornals, de manera que pugueu triar entre ells.

Què és una pica d’acer inoxidable?

L’aigüera d’acer inoxidable està fabricada en acer inoxidable, processada sobre el cos principal mitjançant estiraments o soldadura integral, i després es forma després del tractament superficial.

Avantatges dels embornals d’acer inoxidable:

1. Rendible

2. Fàcil d’estil

3. Resistent a l'impacte i a l'abrasió, sense danyar els estris nets

4. Àcids i àlcali resistents a l’oxidació, brillants com a nous

Desavantatges dels embornals d’acer inoxidable:

1. Ràcidament fàcil

2. Mala resistència al petroli

Què és una pica composta de granit?

L’aigüera composta de granit fa referència a l’ús de materials de pedra de quars d’alta puresa, barrejats amb una certa quantitat de materials de resina de qualitat alimentària (generalment compostos per 94% de quars i 6% resina com a matèria primera. ), en estat d'alta temperatura i en buit, es produeix un procés de colada única a través d'una alta tecnologia.

Avantatges del lavabo compost de granit:

1. Protecció ambiental, seguretat, no tòxic, sense radiacions

2. Duresa i densitat elevades, assolint una duresa de Mohs de 6-7, per la qual cosa no és fàcil rascar-se, anti-penetració i anti-oli, i l'estructura densa i no porosa fa que els bacteris de la cuina diminueu en cap lloc.

3. Sòlid, resistent, resistent a altes temperatures, resistent a l’àcid i àlcali, resistent als impactes, fàcil de netejar

4. Textura natural, luxosa i elegant

Inconvenients del lavabo compost de granit:

1. Alt preu

2. No és fàcil processar i donar forma, ja que la duresa és massa alta, de manera que la forma és relativament senzilla

Quin és el millor, pica d’acer inoxidable o pica de quars? Pel que fa als materials, si no és dolent, és clar, l’aigüera de pedra de quars; si el pressupost és limitat, es recomana triar l’aigüera d’acer inoxidable 304 , que és la més rendible.

stainless steel sink with accessories