Casa > Notícies > Contingut

Dissipador d’acer inoxidable classificat per instal·lació

Feb 13, 2020

Els embornals d’acer inoxidable es poden dividir en les categories següents segons les diferents instal·lacions:

(1) Aigüera de baix subjecció: també es diposita sota la pica de fregament. Si el lavabo de cuina d’acer inoxidable s’instal·la sota el taulell, es pot eixugar directament l’aigüera (el límit no sobresurt, no evitarà que les aigües residuals i els residus es deixin eixugar al lavabo). La gent sol tenir més espai per cuinar amb un lavabo de cuina inferior. I l'aparença de pica-sol d'acer inoxidable subestimada és senzilla. A més, el lavabo de cuina més baix és molt més fàcil de netejar.

(2) Aigüera superior: també es pot anomenar pica de sobremunt, pica de sobrepassa, també pica de desplegament. L’aigüera d’acer inoxidable Topmount té característiques amb diversos estils, bon aspecte i fàcil d’instal·lar.

(3) Aigüera davantera del davantal: l’aigüera frontal del davantal o anomenada pica de masia solen ser més amples i profundes, cosa que facilita el rentat diari. L’aigüera davantera d’amonell s’acorda amb l’enginyeria del cos humà, un davantal ampli envoltori va ampliar el contacte que el fa més còmode d’utilitzar.

(4) Pica personalitzada: si voleu un lavabo totalment personalitzat per a la vostra cuina perfecta i mostreu la vostra personalitat, aleshores un lavabo a mida és la vostra millor opció.