Casa > Notícies > Contingut

Fregadero d'acer inoxidable 101, part 4

Dec 09, 2017


Una de les decisions més difícils que cal fer per adquirir una pica d'acer inoxidable és la quantitat de bols. Els dipòsits d'acer inoxidable estan disponibles en un recipient individual o en diversos recipients.

Si teniu una cuina petita, no busqueu més, tria un recipient per a un sol recipient. Els lavabos solars vénen de diferents mides. Si teniu una cuina petita, una bona opció per a vosaltres són petits fogons de barra. És prou funcional per satisfer les necessitats de preparació d'aliments i rentat de plats. Un lavabo individual també és bo per a aquells que manegen olles i paelles grans. Un recipient individual pot acollir fàcilment una gran quantitat de plats.

Single Bowl Flat Apron Front Sink, AS-Z3320S.jpg

Per a aquells que els agrada separar els seus plats o preparar els àpats directament a les pileta. Un lavabo doble o múltiple és la millor opció per a tu. Permet que el propietari segregui adequadament la tasca que necessita la pileta per fer. Una eina fantàstica per a aquells que fan múltiples tasques sovint o per a aquells que són particulars sobre la seva pica de cuina. La pica té un espai de cuina més gran, cosa que també hauria de tenir en compte. Assegureu-vos que coincideixi amb aquesta pileta amb un gran aixeta que podria arribar als dos extrems de la vostra pica.

33 Inch Undermount Double ss Steel Kitchen Sinks  ZD-3319.jpg