Casa > Notícies > Contingut

Fregadero d'acer inoxidable 101, part 3

Dec 09, 2017

Fregall dibuixat contra fregat fabricat

 

Dipòsits dibuixats o fregats fabricats? Tots dos lavabos són altament funcionals. Tots dos duraran molt de temps. Però tenen un gran buit en termes de preu. Com saps quan triar una pileta dibuixada o quan escollir una pica fabricada? És fàcil. Tria segons l'estil de la teva cuina.

Els fregats estan fets a mà. Aquest tipus de lavabo és conegut pel seu aspecte luxós. Si vostè està recolzat més en una pileta fabricada, hi ha dues coses que ha de tenir en compte. En primer lloc, sempre haureu de comprovar la qualitat de la soldadura. Els embornals d'alta qualitat són soldats per artesans qualificats. Si la soldadura no es fa amb cura. Els lavabos tindran òxid entre la soldadura, que arruïnarà la bellesa de la seva pileta. En segon lloc, haureu de provar les ranures. La part del truc per produir i dissenyar una pica fabricada són les ranures. Si no es dobla adequadament, l'aigua no es buidava correctament i haurà d'empènyer constantment el doll d'aigua a la seva desguàs. Això causarà molts treballs addicionals per a vostè.

Undermount  Double Bowl Stainless Steel Kitchen Sinks,ZD-3218.jpg

La pileta extreta és la millor opció per a aquells que tenen pressupost. Típicament fabricat per màquines, aquest tipus de pica és més consistent en qualitat. Menys espai per a l'error. La pileta dibuixada pot ser molt funcional i no s'ha de preocupar del drenatge.

5050 Undermount Stainless Steel Kitchen Sink, SS-3218.jpg