Casa > Notícies > Contingut

Fregadero d'acer inoxidable 101. Part 2

Dec 09, 2017


Després de triar el tipus d'instal·lació de la vostra pileta. El següent pas és triar el gruix de la vostra pica. Per a Amèrica del Nord, el gruix d'un dipòsit d'acer inoxidable està classificat per una unitat de mesura anomenada "Gauge". L'important que cal recordar és que com més baix sigui l'indicador més gruixut seria el dipòsit d'acer inoxidable.

Els dipòsits d'acer inoxidable solen estar en 18G. Això és adequat per a un ús mitjà i és afavorit pels contractistes. Com que és més assequible. La majoria dels embornals de 18G són de 1.2 mm de gruix. 18G és una bona opció si teniu un pressupost però voleu una bona pileta d'acer inoxidable.

Si voleu invertir en un lavabo o si ho voleu per utilitzar a llarg termini. Els dipòsits d'acer inoxidable 16G són excel·lents. El gruix de 1,5 mm de les pileta fa que sigui menys propens a la dentadura o la deformitat.

Per a aquells que tenen un baix pressupost, solen triar els embornals de 20G. Molts cargols d'amuntegament són molt gruixuts. El gruix de la pica és un factor important que afecta la qualitat de la pica.

Single Bowl Undermount Sink.jpg