Casa > Notícies > Contingut

Fregadero d'acer inoxidable 101, part 1

Dec 09, 2017

Els embornals d'acer inoxidable vénen en una gran varietat d'estils i mides que és difícil triar i que millor s'adapti a la vostra cuina. Si ja heu decidit comprar embornals d'acer inoxidable, encara us heu confós amb quins escollir la vostra cuina, heu arribat al lloc indicat. Els fregues de la vostra cuina han d'ajustar-se al vostre estil de vida. Hauria de facilitar la vostra vida.

Instal·lació

La pica d'acer inoxidable ve en 3 opcions d'instal·lació: Undermount, Topmount, Front davanter.

 

  • Els dissipadors de desactivació s'instal·len sota el taulell. La vora de les pileta s'oculta i, en general, es preveu que sigui més higiènic. Si no teniu molt de temps per netejar profundament la vostra pileta, la pila de descàrrega és adequada per a vosaltres.

 

  • Per al topmount, la vora de la pica se situarà a la part superior del taulell. Les persones que pateixen el piquillo necessiten prestar més atenció al llom al llarg del temps i netejar-la a fons per evitar que s'acumulin els bacteris.

 

  • Els dissenys frontals davantals són coneguts per la seva estètica increïblement elegant. Aquest tipus d'instal·lació requereix gabinets personalitzats però fa que la vostra cuina sembli, a l'instant, més elegant i de luxe. Aquest tipus de pica necessita un espai de cuina més gran, de manera que aquesta no és la millor opció si teniu una cuina petita.

  • Stainless Steel Apron Sink.jpg