Casa > Notícies > Contingut

Acer inoxidable s'enfonsen 101, Part 6: Undercoating i Control del soroll

Dec 29, 2017


Qualsevol tipus d'acer inoxidable pica tria, qualsevol que sigui el gruix, no importa quantes bols tria, pica d'acer inoxidable tot requereix un bon control undercoating i soroll. Fins i tot quan estàs satisfet amb l'aparició de la pica, del soroll produït per l'aigüera d'acer inoxidable encara pot pertorbar el seu inici.

 

Anem a començar amb undercoating. Undercoating prevé la condensació. Això és necessari especialment durant les inclemències meteorològiques. Assegureu-vos que el undercoating es fa uniformement i gruixuda. Ha de cobrir el fons de la pica. Preguntar si la undercoating és inodor i ecològic. Alguns pica pot atrapar olor forta dins l'armari i un fort mal olor quan caçava, emetia cada vegada que obriu l'armari.

 

Mentre utilitzant la pica, és normal per cometre destorbar sobre sorolls o l'aigua fa un so cada vegada que colpeix l'aigüera. Sense el sistema de control de soroll de dret. Casa sencera poden deixar de funcionar amb sorolls a la cuina típica. Això és per què vostè ha de comprovar si el soroll esmorteïment coixinets a la part inferior de la seva pica és gruixuda i prou gran per reduir els sorolls a la cuina.


33 Inch Undermount Double ss Steel Kitchen Sinks  ZD-3319.jpg