Casa > Notícies > Contingut

Fosa d'acer inoxidable 101 Part 5: L'acabat superficial

Dec 26, 2017

 

L'acabat superficial de la pileta pot tenir molta diferència en l'aspecte general de la pileta, així com en el seu manteniment. Els dipòsits d'acer inoxidable estan disponibles en tants tipus d'acabats superficials. Els europeus tendeixen a preferir l'acabat brillant polonès, ja que immediatament capta l'atenció i el seu mirall com a acabat reflecteix el grau de mantenir la seva pileta mentre els nord-americans solen triar l'acabat de ras raspallat. No obstant això, el mirall com la superfície pot mostrar fàcilment les marques de ratlles que poden ser un malson per mantenir.

 

L'acabat satinat de raspall és més resistent a les ratllades i les taques. Per a molts consumidors, l'acabat de ras raspallat es veu més elegant i luxós. Sobretot quan els grans són més refinats. La fregona fabricada Symbolsink utilitza aquest tipus de raspall especialitzat. Es va utilitzar una tècnica avançada i habilitats per fer que la pica fos més refinada en comparació amb l'acabat regular de setí de raspall. Aquest acabat fa que la pica sigui encara més rasa i resistent a la taca.

 

Quan escolliu l'acabat superficial de la vostra pica. Assegureu-vos que penseu que el manteniment a llarg termini de la pica. També és important tenir en compte el rendiment de l'acabat superficial que coincideixi amb el disseny general de la seva cuina.