Casa > Notícies > Contingut

Silenciador de so&Recobriment anticondensador&d'acer inoxidable-Part B

Jul 28, 2020

Els dos tipus de pastilles insonoritzadores anteriors (fabricades amb esponja compacta o de goma) d’embornals d’acer inoxidable són habituals al mercat, però encara hem d’estar vigilants, perquè una pel·lícula soor tan senzilla que substitueix el soroll serà utilitzada per els comerciants per augmentar el pes.

Generalment, els consumidors que compren productes d’acer inoxidable senten que com més pesats són, més material són autèntics. Per tant, per atendre els hàbits de compra dels consumidors, moltes empreses utilitzen coixinets més gruixuts i acústics per augmentar el pes dels seus productes. Molts d'aquests silenciadors són de materials reciclats o fins i tot de pneumàtics de ferralla. Encara no hi ha certificació ambiental i, fins i tot, no es poden cobrir algunes olors pel recobriment anticondensació. I amb el pas del temps, es trencarà quan el pessiguis amb les mans. Per tant, l’aigüera de la cuina té una olor punyent, el motiu principal és que emet. Don' no mireu una peça tan petita. Una etiqueta adhesiva al voltant del lavabo pot augmentar el pes en almenys de 2 a 3 quilograms.

Fins i tot hi ha alguns comerciants amb ànim de lucre per tal de beneficiar-se del reduït cost de materials d’acer inoxidable, utilitzeu silenciadors i revestiments engrossits per omplir el pes. Tothom pot fer una ullada més propera a l’hora de comprar un lavabo. Com més gruixut sigui el recobriment anticondensació de la part posterior de l’aigüera, no significa que millor sigui la qualitat de l’aigüera. Generalment, el gruix del recobriment d'una fàbrica regular és d'uns 0,6 a 0,8 mm.