Casa > Notícies > Contingut

Silenciador de so&Recobriment anticondensatiu&d'acer inoxidable - Part A

Jul 23, 2020

Tothom sap silenciadors. És una mena de juntes enganxades a la part posterior de l’aigüera inoxidable, a la part inferior i al voltant de l’aigüera. La seva funció és evitar el soroll de la cuina de inoxidable d'acer causada per la caiguda de l'aigua. Generalment, després que s'hagi enganxat el fons de sol, es ruixa a la part posterior una capa de recobriment anticondensació. Aquest article donarà una introducció al silenciador i al revestiment anticondensa. .

Molts amics es pregunten per què sempre hi ha algunes olors desagradables al lavabo de la cuina? Generalment hi ha dues raons, una és que el clavegueram està bloquejat o el clavegueram de l’aigüera no té trampa per evitar l’olor de la claveguera. El segon és el problema de les pastilles silenciadores.

Les pastilles silenciadores de so se solen dividir en dos tipus, un és d’esponja compacta. Materials no contaminants i respectuosos amb el medi ambient, dins de la norma EVA (poliestirè). L’altra és materials sintètics de cautxú respectuosos amb el medi ambient. Ha superat diverses certificacions ambientals i estrictes certificacions funcionals.