Casa > Notícies > Contingut

Fregadero individual o doble lavabo?

Dec 08, 2017


Una pica sola o doble pica? És un problema que moltes persones dubten a l'hora d'escollir un lavabo. De fet, no és difícil resoldre aquest problema:

En primer lloc, el primer requisit per a la pica és que el pot gran es pot netejar convenientment a la pica. Sota aquest requisit, si el vostre gabinet és relativament petit i el lloc pot posar-se a la pileta és petit, no haureu de considerar res més, només heu de triar la pica individual. Si teniu un espai ampli per posar la pica, també es pot seleccionar un lavabo doble. A continuació, podeu continuar llegint.

A continuació , el que cal tenir en compte és el vostre hàbit de rentat. Quan renteu els vegetals, preferiu netejar-los directament a la pica o rentar-los amb altres tests? Si preferiu rentar-vos directament a la pica, us suggerim que compreu una doble pica. Si t'agrada utilitzar una altra conca per netejar, la solució única seria una millor opció.

A més , si vostè compra una pica doble, pot utilitzar un lavabo per rentar-se un oli i l'altre per rentar-se altres coses. Com que el gran espai de funcionament d'un lavabo individual, l'aigua generalment esquitxada a l'exterior serà menys que una doble aigüera.

Això és tot. Observeu els vostres hàbits. És fàcil d'escollir.


single kitchen sink or double kitchen sink.jpg