Casa > Notícies > Contingut

Radium Sinks, les solucions d'estalvi de costos

Jan 25, 2018


En importar i subministrar embornals d'acer inoxidable fabricats, un dels costos d'embornals més grans és el cost del transport. Els dissipadors d'acer inoxidable fabricats, a diferència de la seva contrapart de pinyó estirada, no poden ser capes o niu a sobre de l'altre. Això significa que hi ha menys embornals que es poden carregar en un contenidor. Menys càrrega de contenidors significa més cost dividit dins dels embornals.

Més embornals carregats en un contenidor significa menys cost dividit dins dels embornals, que també disminueix el cost d'importació. Si els embornals estan empaquetados individualment, cada embornalització ocuparia més espai al contenidor, cosa que provocaria que s'adaptés a menys. Símbol té la millor solució per a aquest dilema. Amb l'ajut del radi adequat i el disseny especial, els embornals fabricats ara es poden empaquetar a granel. Actualment, els embornals poden ser capes superiors a l'altra, que permeten als compradors transportar 5 vegades més embornals. S'estalvia molt més en el cost de lliurament i importació.

Per obtenir més informació sobre quins lavabos es poden aplicar capes sobre l'altra, no dubti en contactar-nos. El nostre equip de vendes estarà encantat de proporcionar-vos una llista de dipòsits fabricats d'acer inoxidable que es poden carregar com a tals.

32 Inch Undermount Stainless Steel Sinks, ZD-3218.jpg