Casa > Notícies > Contingut

Identificació de qualitat de la pileta d'acer inoxidable

Dec 01, 2017

La inspecció de qualitat de la pileta d'acer inoxidable és molt important. L'article introduirà alguns mètodes d'identificació de la qualitat de la pileta d'acer inoxidable.

  1. Gruix de l'envà d'acer:

Els embornals de qualitat utilitzen plaques d'acer primeres 304 amb un gruix d'1 mm, mentre que els embornals normals admeten 0,5 mm - 0,7 mm. La diferència d'espessor es pot distingir tant del pes com de la suavitat superficial.

2. Tractament anti-soroll:

El fons de la pica és un revestiment de polvorització o un coixí de goma enganxat sense caure, la qual cosa pot reduir el so de l'aigua que es tira cap avall a la part inferior.

3. Tractament superficial:

La superfície de la pica d'alta qualitat és suau, el lluent visual és suau, no s'adhereix a l'oli, la neteja és fàcil i resistent a l'ús.

4. Tractament de vora interior:

Les cantonades interiors del lavabo d'alta qualitat són gairebé 90 graus, el volum de la conca és més gran que el que veiem.

5. Les tècniques d'enfonsament que formen:

La tecnologia de modelat integrat soluciona els problemes de fuga de la línia de soldadura corroïda per diversos líquids químics. La tecnologia d'emmotllament integrat és molt important i té la gran demanda del material de la planxa d'acer.

Zero Radius Corner Kitchen Sink , ZS-3219.jpg