Casa > Notícies > Contingut

Protecció contra el nou coronavirus, a partir d'un fregament net

Feb 04, 2020

Més de 30.000 persones s’han infectat amb la novetat de coronavirus (anomenada 2019-nCoV), que va començar a estendre’s des de desembre de 2019 a Wuhan, la província de Hubei, Xina. de persona a persona. El Centre Xinès de Control i Prevenció de Malalties va analitzar el

presència de la transmissió de contacte del nou coronavirus, inclòs el contacte directe i indirecte. Fins al moment, el nou virus s’ha estès a uns 20 països de tot el món, inclosos Estats Units, Canadà, Austràlia, Gran Bretanya, Alemanya, Corea del Sud, Japó, etc.

Per prevenir la infecció pel virus, hauríem de partir de nosaltres mateixos. Protegir-nos bé és la major contribució que podem fer. En primer lloc, recordeu portar una màscara quirúrgica quan sortiu a l’exterior. En segon lloc, fer un bon treball de desinfecció a casa. Els nostres coberts, roba, verdures i fruites s’han d’esterilitzar. Finalment, hem de rentar-nos les mans sovint.

Fer un bon treball de neteja és inseparable del lavabo. Només si el lavabo es manté net, podem fer un millor treball de neteja. Així, mantenir el lavabo net també és una part important dels nostres esforços per prevenir infeccions víriques.

Per a una neteja regular, simplement fregueu l’aigüera amb un netejador abrasiu suau amb un drap suau o una esponja. Amb un esbandit ràpid d’aigua i eixugar-se; està fet. No utilitzeu mai llana d’acer ni detergents durs.