Casa > Notícies > Contingut

Manteniment adequat de l'estufa de cuina d'acer inoxidable

Jan 05, 2018


Un cop instal·lada la pileta de cuina d'acer inoxidable, el manteniment diari adequat és un factor clau per determinar quant durarà la pica d'acer inoxidable. Aquest article introduirà deu punts clau sobre com mantenir el disipador d'acer inoxidable correctament, es detallen de la manera següent:

1. Netegeu la pileta de cuina d'acer inoxidable immediatament després de l'ús, mantingueu-la sec, no deixeu taques d'aigua a la superfície de la pica. Atès que l'aigua que conté un component elevat de ferro causarà òxid i l'aigua amb una composició mineral alta pot conduir a la pel·lícula blanca.

2. Si els dipòsits minerals es produeixen a la part inferior de la pica, els precipitats es poden eliminar amb vinagre diluït i després es renta amb aigua.

3. No permeti que objectes durs o objectes ferrosos es posin en contacte amb la pileta durant molt de temps.

4. No pots deixar olles de goma, esponges humides o fulls nets tota la nit a la pica.

5. Tingueu en compte que els productes de la llar fluorada, productes de lleixiu, productes alimentaris i de neteja que contenen plata i sofre i àcid clorhídric són potencialment nocius per a la pica de cuina d'acer inoxidable.

6. Tingueu en compte que el gas alliberat per productes de lleixiu o productes químics a l'armari de la cuina corroirà la part inferior del dipòsit d'acer inoxidable.

7. Si la composició química o el flux de ferro estan en contacte amb la pica, la pica s'ha de rentar immediatament.

8. No col·loqueu ampolles, maionesa, mostassa i sal a la pica durant molt de temps.

9. No netegi la pica amb objectes de ferro o toscos.

10. Qualsevol mètode de neteja incorrecte o incorrecte serà perjudicial per a la pica.


 

Double Bowl Stainless Steel Standard Kitchen Sink, SS-3221L.jpg