Casa > Notícies > Contingut

Precaucions per a l'ús del fregador d'acer inoxidable

Jun 24, 2020

1. En la producció i el transport d’embornals d’acer inoxidable, per tal de garantir la brillantor de la superfície, els fabricants utilitzaran un agent anti-rovell d’acer inoxidable per revestir la superfície de l’aigüera, de manera que el lavabo acabat d’instal·lar no pot rentar directament verdures i fruites. . Apliqueu el líquid de detergent líquid a l’esponja o el drap per netejar la paret interior de l’aigüera. A continuació, esbandida amb aigua neta i asseca amb una tovallola.

2. Mantingueu l’aigüera el més seca possible, i no és adequat per emmagatzemar líquid àcid alcalí durant molt de temps, perquè l’electròlit al seu interior és fàcil de corroir l’acer inoxidable, i l’electròlit i el metall que hi poden produir també substàncies nocives al cos humà. No permetis que les gotes d’aigua s’adhereixin a la superfície de l’aigüera, ja que encara que estigui net, deixarà marques de coloració quan s’asseca.

3. Si el lavabo no es neteja a temps i el color s’embruta, podeu netejar-lo amb un tros de llimona fresca o bé netejar-lo amb un drap diluït amb vinagre i, a continuació, recordeu esbandir i assecar amb aigua.

4. S’ha d’eixugar el lavabo suaument amb una esponja o una tovallola, evitant boles d’acer i raspalls d’acer per no danyar la superfície d’acer inoxidable. Si observeu atentament, podeu veure que la superfície d’acer inoxidable està dibuixada en una direcció, de manera que per mantenir la brillantor de la superfície d’acer inoxidable, netegeu la textura de la superfície de l’aigüera en paral·lel per evitar esgarrapades.