Casa > Notícies > Contingut

Nova fàbrica d'aigüera d'acer inoxidable a Malàisia

Sep 04, 2020

Per tal d'adaptar-nos millor a la demanda del mercat d'embornals d'acer inoxidable Symbol, hem invertit en una nova fàbrica d'aigüera d'acer inoxidable feta a mà a Malàisia. La fàbrica s'ha posat en producció aquest any. La nostra sèrie de productes inclou aigüera de radi zero feta a mà, piques fetes a mà de cantonada rodona, aigüera nano, aigüera frontal davant del davantal, i així successivament. Per descomptat que podem oferir-li serveis personalitzats per a embornals artesanals

Symbolsink fàbrica d'aigüera d'acer inoxidable malaisi va ser construïda i posada en producció el 2012.  Som l'única fàbrica d'aigüera d'acer inoxidable a Malàisia que té una gran producció real i conjunt complet de documents d'enviament per a l'aclariment de duanes i inspecció. Amb les noves línies avançades de producció automàtica, treballadors qualificats, sistema de gestió ben establert, la nostra capacitat actual és d'1.000.000 embornals a l'any, i amb potencial per augmentar encara més.

Els nostres embornals estan 100% fets a Malàisia, i tenen el 0% del servei antidument i tarifa personalitzada addicional. Sistema de QC molt estricte ens ajuden a controlar el temps de plom estable. Donem suport a la barreja de càrrega dels embornals d'acer inoxidable dibuixats i fets a mà que són molt convenients per organitzar l'inventari. Si voleu a l'engròs els embornals de la font, Símbol serà la seva millor opció.

Handmade stainless steel sink factory -8