Casa > Notícies > Contingut

Nova sèrie de fangs de planxa de titano nano

May 07, 2018

Com a part de la indústria d'aigüeres d'Amèrica del Nord, Symbolsink va passar anys millorant constantment i intensificant el nostre joc. Des de la millora de la velocitat de producció, la producció que elimina els costos necessaris, el control de la producció, el control de qualitat, el flux de producció sistemàtic, l'embalatge segur i la càrrega, els serveis OEM / marca fins al desenvolupament de productes nous i innovadors. Symbolsink mai no va deixar de treballar per fer que els nostres socis estiguessin cada vegada més satisfets amb cada lliurament.

 

La nostra recent expansió de la fàbrica va ser només el principi, hi ha més instal·lats per al futur de Symbolsink i vostès, els nostres socis comercials, són una part important d'això. Per donar un avantatge més competitiu als nostres clients, dedicem el nostre temps i recursos a produir productes no sols, sinó també a desenvolupar nous productes tecnològicament avançats.

 

El nostre treball dur i el temps dedicat a innovar pagat en forma de fregall de nano titani, anomenat nano pica. Aquests embornals no han madurat completament al mercat. No hi ha moltes fàbriques que puguin produir embornals utilitzant tecnologia nano i Symbolsink s'enorgulleix de ser una de les fàbriques líders que més avançaments tenen en aquest avenç.

black nano sink.jpg