Casa > Notícies > Contingut

Com mantenir l'aigüera d'acer inoxidable en la vida diària?

Apr 13, 2020

Com mantenir l’aigüera d’acer inoxidable en la nostra vida diària? A continuació, tenim alguns suggeriments,

Primer, obriu la finestra per mantenir-la ventilada

Si la decoració de la casa no ha acabat després d’instal·lar un lavabo de cuina d’acer inoxidable, tingueu en compte que és molt important obrir la finestra i mantenir-la ventilada, per tal d’evitar que els gasos corrosius que s’envien del material decorat produeixen una reacció d’oxidació amb la superfície d’acer inoxidable. i, a continuació, provocar l'oxidació.

En segon lloc, la protecció del petroli

Per als usuaris que no tinguin pressa d’utilitzar, podeu recobrir la superfície de l’acer inoxidable 0010010 nbsp; enfonsar 0010010 nbsp; amb una capa d’oli, que és menys probable que s’oxida que l’ordinari. 0010010 nbsp; inoxidable 0010010 nbsp; lavabo de cuina.

En tercer lloc, netegeu en sec

Esbandiu l’aigüera de cuina d’acer inoxidable amb aigua neta després d’utilitzar-la, i després netegeu-la per mantenir-la en sec. No oblideu deixar la gota d'aigua a la superfície del lavabo. Com que l’aigua amb un contingut alt de ferro pot produir una marca vermella marró a la superfície de l’aigüera. Pinzellar amb un coixinet de raspar si es produeix un rovell d’aigua a la superfície.

Quatre, eviteu boles de filferro d’acer

Quan netejàvem l’aigüera d’acer inoxidable, hauríem de fer millor 0010010 nbsp; no utilitzar la bola de filferro d’acer, raspall d’acer, per no rascar el lavabo del bol, en cas contrari 0010010 nbsp; lavabo inoxidable 0010010 nbsp; és més fàcil d'oxidar.

double drop in kitchen sink