Casa > Notícies > Contingut

Com mantenir l’aigüera d’acer inoxidable

Sep 23, 2020

Actualment, els lavabos d’acer inoxidable són el tipus més comú al mercat dels lavabos de cuina, però a algunes persones els preocupa com mantenir el lavabo de cuina d’acer inoxidable perquè durin més. Tenim els suggeriments següents per a aquest problema:

1. Quan utilitzeu l'aigüera per primera vegada després de renovar la nova casa, deixeu entrar l'aigua durant 5-10 minuts primer, dreneu l'aigua que conté substàncies rovellades a la canonada d'aigua i netegeu la superfície de l'aigüera amb un drap suau. .

2. Després d'instal·lar la pica, emboliqueu-la amb una bossa de plàstic i obriu la bossa de plàstic per utilitzar-la després d'acabar la decoració.

3. No deixeu la sopa salada a la pica durant molt de temps. Després d’utilitzar la pica, netegeu-la amb aigua i eixugueu-la a l’aire.

4. No mantingueu ferro suau ni objectes durs ni objectes rovellats en contacte amb la pica durant molt de temps i no utilitzeu àcids i àlcalis forts per netejar els objectes de la pica. Després de cada ús, netegeu l’aigüera i asseceu-la amb un drap de neteja.

single bowl top mount kitchen sink