Casa > Notícies > Contingut

Com netejar el lavabo d'acer inoxidable

Jun 18, 2020

L’aigüera de la cuina és una cosa que s’utilitza cada dia a la vida diària. La probabilitat que el lavabo d'acer inoxidable sigui seleccionat a la selecció familiar és molt elevada. Tothom rentarà les verdures, rentarà fruites, rentarà plats i rentarà els pots al lavabo cada dia. Després d’utilitzar l’aigüera Sempre està brut. Si voleu mantenir-lo net, és molt necessària la neteja del lavabo. Aquí teniu una breu introducció sobre com netejar l’aigüera d’acer inoxidable.

Mètode de neteja de lavabo d'acer inoxidable

Materials necessaris per a la neteja: detergent, vinagre blanc destil·lat, bicarbonat, llimona o calç, draps, raspalls de dents, esponges de niló.

1. En primer lloc, esbandiu bé l’aigüera. La sal i l’àcid dels aliments malmetran el recobriment a la superfície de l’aixopluc inoxidable, per la qual cosa, després de cada dia d’ús, s’ha d’esbandir per evitar la corrosió.

2 A continuació, després de mullar la superfície d’acer inoxidable, espolseu el bicarbonat de bicarbonat, després escorreu el bicarbonat a tot arreu en una pasta, fregiu-ne la part inferior i arreu.

3. Per netejar els solcs a l’aigüera i l’articulació entre la part superior i el taulell, podeu utilitzar un raspall de dents suau submergit en bicarbonat per raspallar suaument, esbandir i tornar a raspallar ... els detalls estan nets.

4. Després de netejar la superfície i els detalls, poseu una capa de paper tovallola que es trobava en vinagre blanc a la pica. Després de reposar durant 20 minuts d'aquesta manera, traieu la tovallola de paper i rebutgeu-la.

5. A continuació, després de remullar l’aigua amb sabó amb esponja de niló, netegeu de nou l’aigüera, després esbandiu-la amb aigua.

6. Després de tallar la llimona o la llima per la meitat, poseu-la al desguàs i renteu-la amb aigua. A més de netejar el clavegueram, això també pot tenir una fragància.

7. Per a l’aixeta, netegeu-la amb aigua amb sabó neutre i suau. Per a dits i draps de difícil accés, podeu tornar a utilitzar el pinzell. Si hi ha taques, es pot treure el drap amb vinagre blanc.

oval stainless steel sink