Casa > Notícies > Contingut

Accessoris personalitzats de rentat d'acer inoxidable que necessiteu obtenir ara.

Jan 22, 2018


L'ús d'un accessoris personalitzats d'acoblament d'acer inoxidable produïts i dissenyats per a adaptar-se perfectament a la seva pileta tindria un gran impacte en l'ús diari i en la protecció del seu lavabo. L'obtenció d'aquest conjunt pot facilitar el rentat del plat i la preparació d'aliments. Aquests són alguns dels accessoris que necessiteu per aconseguir amb el vostre disipador d'acer inoxidable. Començant pels accessoris més freqüents del lavabo.

1. Colador: aquesta és una de les seves necessitats per a la pica d'acer inoxidable. Impedirà que la seva pileta estigués obstruïda evitant que els residus fessin les canonades. Es presenta en 2 opcions: colador amb cistell desmuntable i filtre de cistell. Ambdós poden efectuar escombraries efectius. La cistella desmuntable és més profunda i tindria més espai per atrapar deixalles i deixar menjar. També és el tipus de colador més preferit pels propietaris.

2. Xarxa personalitzada: una graella que s'ajusta perfectament a la vostra pileta d'acer inoxidable impedeix que les olles i les paelles estiguin en contacte directe amb la vostra pica. Això significa que hi ha menys possibilitats de ratllar-ho. La forma i la mida correctes de la graella d'acer inoxidable ajudaran a drenar l'aigua amb més rapidesa.

3. Taula de tall: el tauler de tall personalitzat s'adaptarà perfectament a la part superior de la vostra pica. Això us proporciona més espai a la cuina i no us preocupeu que ho donaria a mitges.

Aquests 3 accessoris senzills tindrien una gran diferència en el seu ús diari d'aigüera d'acer inoxidable i és una gran inversió per a la vostra cuina.

Double Bowl Stainless Steel Sinks For Kitchen, SS-3121R.jpg