Casa > Notícies > Contingut

Netegeu fregades d'acer inoxidable .... Aquí hi ha un fàcil fixar!

Dec 29, 2017

Si la pica de la seva cuina és una mica taca, feu-la semblar nova amb materials ecològics que ja teniu a la vostra cuina. I no hi ha fricció involucrada amb aquesta neteja ràpida que bàsicament no costa res a fer. De forma segura, abaixeu el camí cap a una conca fresca i espumosa que romandrà així durant setmanes.

El que necessiteu:

Esponja
Sosa de bicarbonat
Vinagre
Pela de llimona o taronja
Oli d'oliva
Tovallola de paper


Instruccions:

Poseu a la seva lavabo un rentat ràpid i esbandiu, eliminant tots els plats i els bits d'alimentació del desguàs. A continuació, escampeu tota la pica amb bicarbonat de sodi i utilitzeu una esponja suau, treballant en un moviment circular, per fregar la conca. El bicarbonat de sodi neteja suaument sense fer girar l'acer inoxidable.


Esbandida la pica amb vinagre, que es bombolla i fizz. El vinagre es desinfecta naturalment mentre ajuda a eliminar les taques d'aigua dura del receptor d'acer inoxidable. A continuació, fregar lleugerament amb l'esponja i enjuagar la pica amb aigua. També podeu deixar caure una bomba refrescant d'eliminació d'escombraries per la fossa per evitar que tota la pica s'enriqueixi frescament.
Poseu la pela de llimona o taronja a bon ús, i fregueu tota la pica del lavabo amb una secció de pela, fregant la pell contra l'acer inoxidable, que ajuda a desodoritzar la pica mentre ajudeu a mantenir la seva nova lluentor.


Acabeu amb una tovallola de paper i un toc d'oli d'oliva. La seva pileta es manté brillantment brillant durant diverses setmanes abans de necessitar una actualització.

Per guardar això, assegureu-vos de fer clic a COMPARTIR, de manera que es desarà a la vostra pàgina personal.
Per obtenir idees més sorprenents ... receptes i suggeriments motivacionals sobre la pèrdua de pes segueix-me o em amic