Casa > Notícies > Contingut

Acabat de cobreixi cisellat, campió final de tancament d'acer inoxidable

Jan 22, 2018


La majoria de la pica de cuina d'acer inoxidable que es troba a Amèrica del Nord té un acabat de setinat de raspall. El més venut l'oferix un motiu. Anem a explorar els diferents acabats disponibles per als embornals d'acer inoxidable.

1.Mirror Acabat:

Aquest acabat és extremadament brillant, immediatament cridaria l'atenció de qualsevol persona que estigui a prop. No té grans visibles. Normalment, la gent el tria per la seva bellesa i el seu impressionant mirall com per acabar. L'inconvenient d'aquest enfonsament és que mostrarà fàcilment les marques i les ratllades. Aquest acabat és menys resistent a les ratlles que altres. També requereix més feina quan es tracta de manteniment.

2. Acabat amb textura:

Aquest tipus d'acabat pot ocultar fàcilment els danys i les imperfeccions. Les ratllades simplement es farien amb l'acabat. Aquest acabat pot ser difícil de netejar i mantenir a causa de la textura.

3. Finalització matemàtica:

Un tipus d'acabat que també podria camuflar qualsevol imperfecció i esgarrapades. No hi ha molta gent com aquest final perquè no es veu tan bell com l'altre acaba. Això és preferit pels qui volen enfonsar-se, que es combina amb el fons. Menys impressionant però encara fàcil de mantenir.

4. Raspall Satinat Acabat:

Un tipus d'acabat conegut per la seva elegància. L'acabat de ras de raspall té la quantitat correcta d'encant. No és massa per prendre encara, encara crida l'atenció. Aquest acabat és molt resistent a les ratllades i és fàcil de netejar. És més fàcil mantenir la seva nova bellesa com. Les aigüeres amb grans més fins són més resistents a les ratllades i també es veuen més alts.

Qualsevol que acabi, trieu la seva pileta. La pileta d'acer inoxidable seguirà fent el treball i durarà molts anys.

Two Bowl Stainless Steel Kitchen Sinks, SS-2919.jpg