Casa > Notícies > Contingut

Directrius importants per al lavabo d'acer inoxidable que compleix ADA

Jan 14, 2020

Les persones amb mobilitat o altres problemes de discapacitat també tenen dret a utilitzar el lavabo de la cuina còmodament. Han de poder rentar plats, verdures, fruites sense molèsties i molèsties. Quan necessiteu instal·lar un lavabo d’acer inoxidable ADA a la vostra cuina, hi ha algunes pautes importants per a la vostra referència.


Per sobre de tot, assegureu-vos de deixar prou espai davant del lavabo per a una cadira de rodes. D’acord amb els requisits d’aprovisionament de l’ADA, hi hauria d’haver espais suficients a l’edifici i al voltant o als espais per a persones amb discapacitat per maniobrar. Per exemple, davant de l’aigüera de cuina d’acer inoxidable, les persones que hi ha en una cadira de rodes necessiten un espai net de 30 per 48 polzades.


En segon lloc, sota la pica de la cuina d’acer inoxidable ADA, hi ha d’haver un buit de genoll de 27 polzades d’alçada, 30 polzades d’amplada i almenys de 19 polzades de profunditat. Les canonades d’aigua calenta exposades s’han d’aïllar bé per evitar cremades.


A més, s'han de instal·lar a l’entramat una pica de cuina compatible amb ADA, que es troba a menys de 34 polzades sobre el sòl. Pel que fa a l’aigüera d’acer inoxidable compatible amb l’ADA, la profunditat hauria de ser d’entre 5 i 6-1 / 2 polzades. I els desguassos de l’aigüera s’han de localitzar a la part posterior en lloc del mig.


Per últim, però no per això menys important, les aixetes, els desguassos i les zones del lavabo del darrere haurien d’estar fàcilment accessibles en lloc de provocar un excés de tensió a l’esquena, al coll o a les espatlles.

ADA compliant stainless steel kitchen sink