Casa > Notícies > Contingut

Tendències de cuina 2018

Jan 22, 2018


Any nou, principi nou. Tothom vol començar fresc amb el nou any i la cuina no és diferent. Els propietaris d'habitatges decideixen renovar la seva cuina i les seves cases al voltant de l'Any Nou per donar-los un nou i nou ambient. Cada any hi ha tendències clares que assumeixen les llars nord-americanes, aquí hi ha algunes de les tendències clares i dominants per al 2018.

1. Forns fosques

Durant anys, els taulells de tons grocs brillants han estat dominant les nostres cuines, però aquest any els propietaris són intrigues amb misteriosos taulells foscos. Els taulells de color fosc exudan l'elegància i l'estil dramàtic de la cuina. Una decoració de cuina molt moderna.

2 . Acabats mixtos

Hi ha una cuina monocromàtica i l'acabat exclusiu de la barreja i la combinació. Cada vegada més persones trien un aspecte únic de cuina que s'adapti a la seva personalitat, per tant, recullen diversos materials i colors per combinar-los i crear una cuina increïblement única.

3 . Pisos més foscos

Els colors lleugers i lúdics són elegits per a les parets de la cuina i per contrastar-lo, els sòls són més foscos. Els sòls més foscos són més fàcils de mantenir i requereixen menys treballs de neteja. Això és adequat per a famílies modernes que amb prou feines tenen temps per a la neteja i el manteniment.

4. Decoració de cuina transicional

La barreja de decoració rústica i moderna de la cuina és tendent i cada vegada més li agrada aquesta fusió. Com diuen, dues coses són millors que una. Avui en dia, ja no s'haurà d'adherir a les cuines contemporànies o clàssiques.

Stainless Steel Apron Sink AS-R3320.jpg