Casa > Fàbriques > Fàbrica de Malàisia

FÀBRICA DE MALÀISIA:


Després que tant els importadors nord-americans com els canadencs d'embornals d'acer inoxidable dibuixats de la Xina es van imposar fins al 65% -200% dels drets antidumping i compensatoris, l'explosió de la bombolla de la indústria auge i la glòria que estava gaudint va ser baixada. Molts importadors van haver de buscar altres opcions, però en aquest moment les opcions eren limitades. Atès que la producció d'acer inoxidable d'altres països no podria coincidir amb l'experiència i els recursos dels fabricants de cargol d'acer inoxidable a la Xina. És llavors quan Symbolsink va decidir invertir en una fàbrica a Selangor, Malàisia.

Tenint connexions i coneixements del país, sabíem que estàvem construint alguna cosa amb un avantatge. Symbolsink va prendre el coneixement, l'experiència i la tecnologia avançada que teníem i va construir una fàbrica d'èxit a Malàisia. Experiència i recursos inigualables modelats en una excepcional fàbrica.

Ara, anys després d'establir la nostra fàbrica, el procés, la producció, l'equip d'experts i la qualitat dels nostres embornals són més refinats. Com una màquina ben greixada. Amb una capacitat i qualitat de producció constant, els dipòsits d'acer inoxidable de Symbolsink són certificats per CUPC. Amb les creixents demandes dels nostres clients, hem ampliat la nostra fàbrica de Malàisia. Això s'adapta a les nostres comandes creixents. Siéntase lliure per venir a visitar-nos personalment. Esperem que puguem ajudar-vos a fer créixer el vostre negoci tal com ho tenim amb els nostres clients actuals.