Pica de cuina de Puig superior, ZS-T3022C

De model: ZS-T3022C
Mida total: 30 "x 22"
Mida del bol: 28 "x 18 1/2"
Profunditat: 9 "

Detalls del producte

Single Bowl la pica de cuines Top Mount, ZS-T3022C


workstation kitchen sink single bowl


Avantatges d'una gota a la pica de la cuina

top mount handmade kitchen sink


Accessoris disponibles per a la pica de la cuina

kitchen sink accessories


Aquesta pica de cuina de muntanya superior amb cornisa és una pica d'acer inoxidable fet a mà, utilitzant acer inoxidable de 304 d'alta qualitat com la matèria primera, i cada procés de producció es completa pel nostre personal professional amb molts anys d'experiència rica. Des punxant el forat de drenatge, flexió, soldadura, trucant a la Conca, adjuntant la peça de connexió (si es tracta de doble aigüera), polit, polvorització de la capa inferior a l'envàs net final, completem tots els processos amb una actitud seriosa per assegurar una aigüera d'acer inoxidable d'alta qualitat. Per tal de facilitar el seu ús, també oferim accessoris de joc per a aquesta pica de l'estació de treball, vostè pot triar lliurement, els nostres accessoris es poden envasar a la mateixa caixa amb la pica d'acer inoxidable. Compra la pica i els accessoris corresponents en un moment, Estalviï temps i diners.


Paquet de pica de cuina d'acer inoxidable

topmount stainless steel sink packaing

Acer inoxidable cuina de fàbrica de la pica

stainless steel  Sink Factory

Symbolsink fàbrica de lavabos d'acer inoxidable de Malàisia va ser construït i posat en producció el 2012. amb la creixent demanda del mercat de les nostres piques d'acer inoxidable i la contínua expansió del nostre negoci a l'engròs d'exportació, ara tenim 4 fàbriques d'acer inoxidable aigüera. La nostra fàbrica compta amb les últimes línies de producció automàtiques, treballadors experimentats i qualificats, i ha establert un sistema de gestió. La nostra producció anual ha arribat a 1.000.000 piques, i seguirà augmentant en el futur. La nostra fàbrica té la certificació ISO, les nostres piques d'acer inoxidable també tenen la certificació cUPC, la qualitat és el nostre estàndard més important, que són rebuts a l'engròs d'acer inoxidable piques de símbol.


Precaucions per al manteniment de la pica d'acer inoxidable

La pica d'acer inoxidable és un objecte que freqüentment utilitzem a la cuina, com mantenir-lo és una cosa important. Aquests són alguns consells per a la seva referència.

1. Tingueu en compte que el gas alliberat pel blanquejador o netejador químic que col. locat en el Gabinet de cuina es corroirà a la part inferior de la pica d'acer inoxidable.

2. si la composició química fotogràfica o de soldadura del flux de ferro entra en contacte amb el lavabo, la pica de la cuina inoxidable ha de ser esferit immediatament.

3. no posis el Pauli, la maionesa, la mostassa i els aliments salats a la pica de la cuina durant molt de temps.

4. no netegeu la pica d'acer inoxidable amb anells de ferro o materials de neteja en brut.

5. qualsevol mal ús o mètode de neteja incorrecte causarà danys a la pica de la cuina d'acer.
Hot Tags: Pica de cuines Top Mount, ZS-T3022C, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, barat, millor, preu
Investigació

You Might Also Like