Dissipador d'acer inoxidable, ZD-T 3322 LC

Número de model: ZD-T 3322 LC
Mida total: 33 "x 22"
Mida del bol:
17 3/8" x 18 1/2" (L)
11 5/8" x 18 1/2" (R)
Profunditat: 9 "/ 9"

Detalls del producte

Dissipador de doble caiguda d'acer inoxidable, ZD-T 3322 LC


double bowl drop in kitchen sink

FÀBRICA DE PEC DE ACER INOXIDABLE

stainless steel  Sink FactoryDETALLS DE GOT DOBLE EN PEC DE ACER INOXIDABLE:

drop in double bowl sink.jpg


ACCESSORIS PER A PEC DE CUINA

stainless steel sink accessories


PAQUET DE PECATGE EN ACER INOXIDABLE

workstation kitchen sink package

FAQ

Ferruja flotant d’embornal d’acer inoxidable

Molta gent acaba d’instal·lar l’aigüera d’acer inoxidable a la cuina i no l’han començat a utilitzar. Després d’un període de temps, van trobar que hi ha petites taques de rovell a la superfície del lavabo. Sentran dubtosos si el lavabo està fabricat en acer inoxidable 304 . De fet, aquestes taques de rovell no són realment un rovell, sinó un rovell flotant, que flota a la superfície del lavabo de la cuina inoxidable. Quina és la causa del rovell?

1. L’aigua alcalina, l’aigua de calç, les taques d’oli i altres residus de la decoració de la paret queden a la superfície de l’aigüera. Si no es neteja a temps, provocarà punts de corrosió i corrosió locals.

2. Es poden presentar alguns fitxers de ferro durant el procés de decoració. Després de trobar aigua i aire, produiran un rovell flotant.

3. A la canonada de l’aigua de la nova decoració de la casa hi ha filtres de ferro i aigua de rovell. Quan aquestes impureses es queden a la superfície de l’aigüera sense esbandir-les a temps, apareixeran taques de rovell i punts de rovell que es poden eixugar amb pasta de dents. No és el rovell del lavabo en si.

Hot Tags: Aigüera d'acer inoxidable, ZD-T 3322 LC, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, barat, millor preu
Investigació

You Might Also Like