Casa > Exposició > Contingut

per què tenen dos bols piques de cuina

Jun 10, 2017

Actualment, el nostre mercat està dividit en quatre tipus de dipòsit d'aigua: pica ceràmica, pura acrílic pica, pica pedra artificial i acer inoxidablepica. El més comú dels quatre tipus de lavabos és la pica d'acer inoxidable.

Escollir l'adequatpicamida segons l'espai de cuina. La planta de mercat de l'aigüera amb un bol individual,dos recipients, tres bols i sub-bol, l'espai de cuina és particularment petit família pot escollir un plat únic, jugar a l'efecte de neteja més bàsica, la família mitjana de l'espai de cuina pot triar dos bols o ranura de nen, tant netejar i condicionat, espai cuina pot relativament gran família pot escollir tres bols.

La raó per què la pica integrada està dissenyat per dues raons és perquè persones els resulta més a fons en el procés de rentat o rentar els plats amb dos llançaments. Per exemple, el primer plat amb una solució de neteja de rentar un cop i després esbandida amb aigua. Però a aquesta operació, si només una sola pica, es converteix en un inconvenient. Si es tracta d'una pica doble, llavors el plat, una pica per a rentar la solució de rentat, rentat en una altra pica esbandida amb aigua, o després de la neteja en un altre tanc per drenar l'aigua, són molt convenients. De la mateixa manera, en la neteja de fruites i verdures, un ús intel·ligent del doble pica, també apareix ser molt convenient.

p201612150940157247546.jpg