Casa > Exposició > Contingut

el qual pica de la cuina d'acer inoxidable és millor

May 22, 2017

1, material: Per importar SUS304 acer inoxidable placa Els millors, les seves característiques són: salut ambiental, no escalar, no absorbeixen l'oli, sovint nova; alta temperatura i resistència a l'impacte, SUS304 acer d'alta temperatura no s'oxida l'òxid, el llustre metàl·lic no es fa fosc, el gruix de 0,8-1 2 mm apropiat. Massa prima com per afectar la vida útil de la cadena, massa gruixuda per perdre la vaixella danys elàstica fàcilment. Duradora per a un màxim de 30 anys.

2, la tecnologia de soldadura: La part general de la tecnologia de tancs, soldadura inferior, soldadura a topall i el modelatge de tres tipus. Molta gent pensa que la integració d'una bona forma, com si la soldadura no és fort. De fet, això és un malentès tècnic. Mercat dissipador d'avui, qualsevol profunditat de dos solc superior a 18 cm, es solden, SUS304 propietats placa d'acer inoxidable, va decidir una tecnologia de model, no hi ha manera de fer SUS304 acer inoxidable pica de profunditat de més de 18 cm "tret que no es SUS304 aquest tipus d'acer "això és molt important, si us plau, presti atenció a la selecció d'Ah!

3, lavabo profunditat: Alt grau de pica profunditat entre 18 23c, el volum de la neteja és un bon ús gran ,.

4. Suport de pes: La norma nacional estableix que 100 kg deformació és un producte qualificat. És la detecció de la tecnologia de soldadura.

5, tractament de superfícies i polvorització inferior: la superfície de gra fi no més de 3,2 seda. Bottom polvorització a base d'aigua de dues capes per evitar la condensació diferència de temperatura.

6, la configuració d'aigua: tub PP d'ions de plata protecció del medi ambient, l'esterilització, desodorant, no té por de calor, material únic, pot ser durable.

7, l'amplada del dissipador: l'amplada de la pastera general ha de ser l'amplada de la taula de menys de 10 cm o menys. La mida de la taula al 50-60cm aquesta característica, pot assenyalar a l'amplada de canal d'elecció raonable deu entre 40-50 cm.