Casa > Exposició > Contingut

on posar la aixeta a la pileta 70/30

Jun 10, 2017

Fabricants d'acer inoxidable d'acer inoxidable integrats en tancs de qualitat i mida de la norma, fabricants d'embornals d'acer inoxidable incorporen embornal d'alt grau de disseny, estructura perfecta, integració del concepte de disseny humà. Control humà intel·ligent, emmagatzematge d'aigua més convenient, disseny d'orificis de desbordament humanitzat, per evitar les preocupacions de "aigua Jinshan". Al mateix temps, l'ús d'avançada tecnologia d'art magnètic, oli antiadherent, agradable, econòmic i pràctic, cura acurada de la salut de la seva família, que us permet fer servir!

p201612150940414026154.jpg

1, molt bo per a la vaixella, els plats i altres utensilis són majoritàriament productes de ceràmica, a l'acer inoxidable 70/30 s'enfonsen a l'interior de l'esbandida quan la lleu col·lisió i vibració no es veuran afectades, ja que l'acer inoxidable és flexible, pot compensar un gran força I al dipòsit que és el dipòsit del dipòsit esmentat a la pileta de fosa, la superfície de l'esmalt, encara que molt forta, però perquè no hi ha flexibilitat, els cops són inevitables, altres pedres de quars, ceràmica i granit són iguals.

2, la resistència a la corrosió en acer inoxidable, de fet, la corrosivitat de l'aigua és relativament gran, alguns amics diran com l'aigua serà corrosiva? L'aigua pura no té cap corrosió, però la nostra aigua conté molts ions, aquests ions a través del mitjà d'aigua, molt fàcil i ferro i altres metalls per formar corrosió electroquímica, tot i que el fregall és fort, però si la capa d'esmalt és trencat, llavors l'aigua és fàcil de perforar on està trencat. L'acer inoxidable a causa del metall de níquel-crom, la resistència a la corrosió i altres propietats és molt bo, de manera que no s'oxida ni corrosió.