Casa > Exposició > Contingut

Quan s'enfonsarà Sheffield

Jun 11, 2017

1, deixant la ubicació. El nombre d'embornals seleccionats per cada casa és diferent. Per tant, la posició de la pica ha de ser el mateix que el volum de la cisterna. En ordenar la taula, la mida de la pica ha de ser informat de la mida de lapica.

p201612150941391947968.jpg

2, induint la instal·lació. Abans d'instal·lar lapica, les canonades aixeta i entrada hauria de ser instal·lat. Quan instal·lant l'aixeta, no només requereix una instal·lació fort, però també el fenomen de interuniversitari a la connexió. S'instal·larà amb antelació a l'aixeta de la canonada d'entrada connectat a l'extrem de l'interruptor d'entrada, la instal·lació ha prestar atenció a la convergència de l'empresa, sinó també prestar atenció a un detall, és a dir, calenta i posició de canonada d'aigua freda , no es tracta malament. El forat de desbordament és evitar el desbordament de la pica per protegir el forat, així quan instal·lant el desbordament forat a la canonada d'aigua, atenció al seu segell amb el tanc en el segell, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua propi no fuites. Filtrar la cistella de canonades d'aigua en la instal·lació, l'atenció principal entre la canonada d'aigua i la convergència entre el dipòsit, no només per ser forta, sinó també per segellar.

3, col·locar lapica. Després de completar la instal·lació d'algunes de les parts funcionals del tanc, podeu posar la pica en la posició corresponent a la taula, a punt per iniciar l'instal·lador següent.