Casa > Exposició > Contingut

quina mida s'enfonsa per a la cuina

Jun 14, 2017

Mida del lavabo d'acer inoxidable - Introducció al lavabo d'acer inoxidable

Els embornals d'acer inoxidable han estat populars durant molt de temps; l'ús d'acoblaments d'acer inoxidable són més persones, aquesta elecció no és només perquè el material d'acer inoxidable mostra que la textura metàl·lica és bastant moderna, el que és més important, l'acer inoxidable fàcil de netejar, panell de pes lleuger, però també amb resistència a la corrosió, alta temperatura, resistència a la humitat, etc. En el preu, que va des d'uns pocs centenars de dòlars fins a uns quants milers de dòlars.

p201704011040354200441.jpg

Fregadero d'acer inoxidable -304 cuina d'acer inoxidable amb doble parament de cuina

Anem a fer una ullada breu a la pileta d'acer inoxidable. El dipòsit d'acer inoxidable va aparèixer a Europa i els Estats Units, el primer va arribar a la Xina a Taiwan, també es classifiquen els embornals d'acer inoxidable, generalment dividits en 304 # acer inoxidable, 202 # acer inoxidable, 201 # acer inoxidable, Pobres, 201 vegades, per descomptat, la diferència de preu és enorme, el que escullen el dipòsit d'acer inoxidable continua sent molt coneixement, encara hem de prestar atenció quan es compra.

Mida de lavabo d'acer inoxidable - amb doble lavabo mixt

La pileta d'acer inoxidable generalment té tres, un sol ranura, doble ranura, tres tragamonedas. Per descomptat, els diferents models no són de la mateixa mida, però en general la mida del dipòsit d'acer inoxidable encara és relativament estàndard, la grandària general és una sola ranura de 60 * 45cm, 50 * 40cm és relativament petita; doble ranura de 88 * 48 cm, 81 * 47 cm és més comú; En general, tres espais són de 97 * 48 cm, els 103 * 50 cm són més comuns.