Casa > Exposició > Contingut

Quin pica de cuines de bol individuals de mida

Jun 14, 2017

Aigüera d'acer inoxidable per primer cop a Europa i als Estats Units, d'acer inoxidable de la Xinapicaprimer va aparèixer a Taiwan, els anys 90 empresaris de Taiwan a invertir en la construcció de la fàbrica d'introduir una pica d'acer inoxidable, principi ple de l'abeurador de primavera, la pica Mullin final.

p201612150934011556258 (1).jpg

Guangdong regió també és útil primer material 430 (comunament conegut com d'acer inoxidable) producció de petita grandària de la pica, era coneguda com la conca"estrella". La xarxa va dir que l'any 1996 Olin plantejar per primera vegada el concepte depica, que són rumors. El 1996, el Sr. Jianguang Xu, un comerciant a temps complet del tanc de primavera, va començar a invertir en l'establiment d'Olin, produint la pica.

Si la cuina de casa és petita, es recomana utilitzar una ranura única. Després de tot, d'acer inoxidable única ranura, llavors hi ha molts avantatges:

1. ranura senzilla d'ús de espai ampli, l'ús d'espai per utilitzar l'ús de més convenient. Comptabilitat per a l'espai és senzill no gran, petita cuina ranura Oh més rendible.

2. instal·lar l'acer inoxidable s'enfonsi sola ranura, llavors la col·locació relativa de les coses no tant per a l'ús de lapicaen general es limita a rentar plats. En aquest cas, la ranura única ha estat suficient, complementària al lavabo balcó o Lavabo pot ser relativament ranura doble o pot ser única ranura de grans dimensions.

3. generalment d'acer inoxidable ranura única mida en el 635 * 560 * 200 o 520 * 370 * 200 són molt bona opció. Aquest tipus de preu pica és relativament barat de 50-100 dins del rang i bona qualitat d'aquesta part de l'usuari és encara acceptable.