Casa > Exposició > Contingut

Què és la pica de la upc

Jun 11, 2017

UPCXinès significa el producte codi unificat.

Tan aviat com la dècada de 1940, Joe boscos i plata Beny va començar a estudiar l'ús de codi de barres d'aliments i els equips de sistema d'identificació corresponent, i el 1949 any va guanyar la patent dels EUA.

El 1970, el supermercat EUA Comitè ad hoc va desenvolupar un codi genèric mercaderia - codi de barres UPC (codi Universal de producció). I utilitzat amb èxit la UPC sistema d'aplicació de codi de bar el 1976 en la EUA i del Canadà supermercats.

p201612150950132294585.jpg

Lapicaes divideix en ceràmica, acrílic, quars, d'acer inoxidable. Actualment, la pica de cuines és feta d'acer inoxidable, perquè és més ecològic, higiènic, fàcil de netejar que altres materials sintètics, no brutícia, sense oli, no hi ha color, per assegurar comuns com nou. En segon lloc, resistents al desgast i d'alta temperatura, resistència al impacte, resistència a la corrosió, òxid, amb una elasticitat feble pot protegir l'impacte de la vaixella sense danys.Piques d'acer inoxidablesón més temps que qualsevol altre material cicles i són de pes lleuger, fàcil d'instal·lar i mantenir.