Casa > Exposició > Contingut

Quin és aigüera d'acer inoxidable

May 15, 2017

L'ús d'acer inoxidable com la producció de matèries primeres per piques d'acer inoxidable , després d'un estirament o la soldadura de la forma del processament principal, i després superfície de tractament després que el producte de model, que s'utilitza per a la instal·lació de la part indispensable de l'armari, la final productes acabats utilitzats en les cuines modernes com rentar-se o rentar els plats una de les eines indispensables.


material d'aigüera d'acer inoxidable

1, 304 # material acer inoxidable

2, 202 # material acer inoxidable

3, 201 # material acer inoxidable


Els tipus anteriors de material d'acer inoxidable és la major diferència en el rendiment de resistència a la corrosió, 304 millor, 202 lleugerament pitjor, 201 vegades, és clar, la diferència de preu també és enorme. Així que per favor els clients a comprar ha de ser informat als comerciants clares, aneu en compte d'enganyar. El millor és tenir un llibre de control de qualitat.

Tractament de superfícies

1, fideus Silver Pearl

2, superfície de dibuix abrasiva

3, la superfície de mercerització

4, mirall polit

Els majors de 4 tipus d'embarcacions tenen cada un el punt d'especialitat, en la qual els fideus de plata perla més popular, la seva nau és adoptar el primer en la seva raig de sorra la superfície, a continuació, porta al tractament químic de superfície, la superfície de luxe, la nova durada. superfície merceritzat s'ha convertit a poc a poc popular, característica s'estableix la mòlta avantatges d'artesania de dibuix de sorra i polit mirall avantatges en un, exquisida rendiment, mercerització tals com el setí.


estructura

Conca del aigüera d'una pica d'acer inoxidable :

Un sol tipus conca del cos dissipador gran, triar més convenient, còmode, fins ara al mercat té una longitud de més de 900 mm de llarg olles. El modelatge és també l'estil més luxós, per descomptat, el preu és més car.

p201702281751018954764.jpg

Lavabo doble pica d'acer inoxidable :

tipus de doble conca més pràctica, generalment molts sub-mare conca doble, que és una conca principal i un cos auxiliar conca, el rentat principal conca, conca auxiliar per a ús xarxa de bombolles.

p201704101002125157944.jpg

Tres conca de la pica d'acer inoxidable:

Tres Divisió conca de mà d'obra és més clara, el seu desavantatge és l'òrgan de conca gran, la gran cuina és inútil.

aigüera d'acer inoxidable amb l'ala:

amb lavabo tipus d'ala en el mercat intern no és molt popular, però a Europa i els Estats Units més popular.