Casa > Exposició > Contingut

Què és un enfonsament?

Jun 10, 2017

En el cor de la majoria de les amants de casa, trieu alguns electrodomèstics quan el general triï els electrodomèstics d'acer inoxidable, triem quan els electrodomèstics triïn fer servir acers inoxidables, com ara electrodomèstics de cuina d'acer inoxidable, al final, quin avantatge? A continuació, els fabricants de fregadores d'acer inoxidable us informen sobre els avantatges de l'acer inoxidable, que s'enfonsa ?

1, el rendiment anti-oli és bo, i ara, el dipòsit d'acer inoxidable generalment es tractarà a la superfície, com ara el dibuix o el rectificat o un altre tipus de tractament, cosa que fa que la resistència al petroli també sigui millor. I fàcil de cuidar, fins i tot si hi ha taques de petroli tacades a la paret per sobre de la paret, amb aigua tèbia, amb un drap que es pot rentar netejant els fangs, molt convenient.

p201612150951050788219.jpg

2, alta temperatura, embalatge general d'acer inoxidable i aigua calenta, olla calenta i altres tractaments, bona conductivitat tèrmica, no causarà acumulació de calor, no causarà danys a la calor de la cristalleria.

3, el cost és relativament baix, es pot produir en massa, de fet, aquests són el factor més important en els negocis, com molts amics han notat el gabinet general, el mercat sol ser una gran marca de taulers a partícules, ja que la taula de partícules pot facilitar la producció de fàbrica i el transport a distància, així com els treballadors convenients per instal·lar el màster. El mateix passa amb l'acer inoxidable, no només es pot estampar, i el procés és madur, amb una alta eficiència de producció, un cost relativament baix, els consumidors també accepten.

4, de llarga durada, la pileta d'acer inoxidable usada més de deu anys és una cosa comuna, i el mal temps no és la primera pica dolenta, sovint els problemes d'aixetes o de tubs d'aigua, per reparar el reemplaçament, podeu continuar durant molt de temps.