Casa > Exposició > Contingut

Què és un lavabo de 60 40?

Jun 14, 2017

Les pileta d'acer inoxidable són una part important de la cuina domèstica i tenen un paper molt important a la cuina, així que hem de tenir molta cura quan triem. Si la compra a una pileta dolenta afectarà el nostre ús, al mateix temps per comprar una bona pica també ens pot donar un gran estalvi de costos, de manera que en el moment de la compra es demana més atenció a l'elecció de les pileta, a continuació s'apleguen tots junts per entendre com comprar embornals d'acer inoxidable?

1, segons l'ample de la taula del gabinet de cuina per determinar l'ample de la pica, l'ample general del dipòsit ha de ser la superfície del comptador de cuina menys 10 cm o menys. Al mateix temps, segons la mida del taulell de la cuina nacional en 50 cm. Aquesta característica, es pot dibuixar l'amplada raonable de la canaleta en 43cm 48cm;

2, els materials utilitzats per a la placa d'acer inoxidable SUS304-2B són bons, el gruix del material es mesura, fins a 0. Imm. 2mm és aconsellable, massa prima per afectar la vida útil i la força del flume, massa gruixuda per perdre el fort sexe fàcil danyar la taula de rentat.

p201612150950249373788.jpg

3, en general, el volum de neteja d'un flume més gran pràctic, de profunditat a 180 mm millor, això pot prevenir efectivament esquitxades a l'exterior, al mateix temps, la profunditat també reflecteix la importància del nivell del dipòsit d'aigua, més de 18 cm de profunditat el dipòsit de doble canal pertany a productes d'alta qualitat.

4, el tractament de superfície de la pica al mat i la mercerització per la bellesa i la pràctica, no només el propòsit de la reflexió, i pot suportar la porcellana, la vaixella, el desgast repetit, la neteja convenient, que s'utilitza habitualment com a nou.

5, d'acord amb la característica de rentat de la família xinesa, tria el gran calibre i utilitza la producció d'acer inoxidable, amb el cistell d'escombraries millor.

6, encara que el servei no és una paraula nova, però des del mercat actual, hem de tenir una garantia nacional més segura.