Casa > Exposició > Contingut

Què fa 16 mesurar mitjana de pica d'acer inoxidable

Jun 13, 2017

16 mesurar pica d'acer inoxidableTractament superficial allà són diversos, el que és diferent. Aquí és una combinació d'anys d'experiència i la història del desenvolupament de 16 mesurar pica d'acer inoxidable per parlar sobre els nostres punts de vista.

1. acer inoxidable pica per fideus perles

Algú també anomenat fideus perles plata mat mat llisa, perla suau i així successivament. Es fa el tractament de superfície electrolítica químiques (clarament, i galvanoplàstia és similar). Aquest tipus de tractament superficial de tota la producció, el procés és més simple, el contingut tècnic és petit, el cost de producció és baixa. També és menor el preu dels productes manufacturats. En l'actualitat quasi 2000 del país de més del 90% dels fabricants adoptar plenament aquesta producció de procés. Moltes marques de primera línia també utilitzar aquest procés per aprofitar el mercat de gamma baixa. Però aquesta superfície és el defecte més gran no és zero, la superfície és fàcil d'utilitzar rascades, greu apareixerà recobriment vessament. Moltes empreses escala estan substituint gradualment aquest procés amb altres processos.

p201704071503153160779 (1).jpg

2.Aigüera d'acer inoxidableper dibuixar la superfície

També conegut com fideus mercerized. És l'ús d'un equip dibuix filferro sobre la superfície de l'aigüera repetidament tirar sistema (equivalent a la mecanització de mòlta màquina). La superfície està format amb una fina traça de seda i la superfície i la suavitat. Sentir i visió té un clar molt fort i força. Perquè això és raspallat directament sobre la superfície de la flume, els requisits per a la placa són extremadament alts. Placa domèstic filferro dibuix vegades té un aspecte de petites partícules a la superfície que afecta l'aspecte. Com a resultat, la majoria de les plaques s'importen.

3.Aigüera d'acer inoxidableamb superfície reglada

És a la superfície de la pica de prémer un patró regular o directament utilitzant en relleu la compressió de la placa (equivalent a la carretera pas elevat de vianants sobre l'ús de la placa de patró) i llavors utilitzar el mètode de tractament de superfícies Perla pel tractament de superfícies. L'efecte visual de la superfície de la superfície també és bo, però a la cuina rebatut a llarg termini serà en el patró d'incrustacions, difícils de netejar.

4. aigüera d'acer inoxidable mirall

Això es repeteix polit en la superfície de la pica per formar un efecte mirall. Aquest tractament no és aplicable a les famílies en general. L'ús del procés i a les ratllades de forma fàcil.