Casa > Exposició > Contingut

què significa un ample de 16 calibres?

Jun 14, 2017

Factor material de 16 pous d'acer inoxidable

La pileta és bona o dolenta segons l'ús de graus d'acer inoxidable, l'acer inoxidable té molts tipus de materials, dels quals 201 i 304 són models més utilitzats. 201 Acer inoxidable Després del tractament, es pot aconseguir un cert grau de resistència a l'oxidació, però el temps encara tindrà problemes d'oxidació i l'acer inoxidable 304 no està veritablement oxidat. Per tant, la pileta del producte de la marca no només depèn de la seva pròpia marca, el material és més crucial.

p201702271652543615633.jpg

Pica d'acer inoxidable de 16 talles processament de detall

Actualment, el fons comú del material de polvorització d'acer inoxidable en el mercat és "pintar" "llimac" "tres tipus de gouache", la pintura és una protecció ambiental deficient, el segell inferior és millor; La protecció del medi ambient és bona, actualment és la majoria dels fabricants a gran escala que triïn, però el material és una resistència a l'escàs clima, el cost del gouache és més alt, la protecció del medi ambient és millor, el segellat de l'efecte antioxidant també és més ideal, però també es pot absorbir i alliberar a causa de l'aigua freda i calenta i la temperatura produïda per les gotes inferiors.

La part de cautxú, els fabricants de fàbriques petites o de taller la majoria de les opcions són de cautxú inferior, el tipus de cautxú actualment en el mercat és comú, aquest tipus de cautxú per als grans danys del client, el principal problema és el formaldehid liberat de goma de mala qualitat i estúpid substàncies nocives en les lesions del sistema respiratori humà, de manera que el preu de l'abeurador i la qualitat del cautxú es troben molt a prop.