Casa > Exposició > Contingut

acabem de comprar la pica per decorar-la

Jun 15, 2017

Moltes famílies usaran lavabos d'acer inoxidable, els dipòsits d'acer inoxidable també han entrat en les desenes de milers de llars, de manera que acabem de comprar la pica per decorar-la? Anem a veure els detalls de com està decorat el tanc? A qui anomenem el dipòsit d'acer inoxidable per acabar el treball de renovació? Quins són alguns dels problemes que tenim quan decorem?

1. Qui és la pileta per instal·lar?

De fet, la pileta generalment no es fa responsable de la instal·lació de l'empresa, tenim dos programes, primer podem trobar un equip de decoració que s'encarregarà de la instal·lació, de fet, es poden trobar tots els materials a la llar perquè s'instal·lin, no s'instal·laran, se us introduirà a la instal·lació del màster, podeu parlar-vos sobre el preu. també es poden trobar armaris per comprar instal·lar, fer armaris, voldran que s'enfonsin, cuina, màquina de màquina de llum, el millor està llest per permetre que les empreses vegin el físic, així que el millor. Si busqueu fusteria per combatre els armaris, és necessari trobar un negoci de pedra instal·lat, disposen d'eines professionals per a forats de pedra.

p201701131611597806093.jpg

2, enfonsar la conca escènica, la conca de Taiwan, la conca de Taiwan, que és el millor? Tens una sol·licitud per a la pica ?

Suggereixo que instal·leu la conca o la conca, de manera que, si trobeu algun problema, podeu raspar-vos el vidre, el sujectador es retira, la pica pot baixar-se, però la conca té una cua de meteorit al La vora de la pileta amb pedra a la taula de marbre, i la cola de pedra és molt forta, si més tard es van trobar problemes, només es va tallar o tallar el marbre.

Aquests tres tipus d'instal·lació per al flume no són necessaris, gairebé tots els assaigs, per descomptat, no exclouen alguns dels embornals en forma especial, com ara el lavabo de la cantonada, etc., Les millors persones en el moment de comprar-les demanen comerciant, per evitar comprar malament.