Casa > Exposició > Contingut

Desmuntar acer inoxidable d'un sol recipient

May 19, 2017

Pica d'acer inoxidable Aparegut per primera vegada a Europa i als Estats Units, el dipòsit d'acer inoxidable de Xina va aparèixer a Taiwan, a principis dels anys 90 quan els empresaris taiwanesos van invertir a la part continental per construir fàbriques quan la introducció de l' acer inoxidable S'enfonsa , a principis del lavabo de la primavera, i més tard hi ha la tinta d'enfonsament de Lin.

En els primers temps de Guangdong, es van utilitzar 430 materials (comunament coneguts com a acer inoxidable) per a produir petits embornals, coneguts com "olles d'estrelles". La xarxa va dir que 1996 Olin va proposar per primera vegada el concepte d'embornals, que es rumorea. 1996 Full House Distribuïdor de la pica de primavera El senyor Xu Jianguang va començar a invertir en la creació d'Olin, embornals de producció.

L'ús d'acer inoxidable com la producció d' acer inoxidable s'enfonsa en matèries primeres, a través d'un tram o mètode de soldadura en el cos principal del processament, i després el tractament superficial després de la formació del producte, per a la instal·lació del gabinet és part indispensable El producte final utilitzat en la cuina moderna com a eina indispensable per al rentat o rentat del plat. p201702281649150831841.jpg