Casa > Exposició > Contingut

descompondre el dipòsit de preparació d'acer inoxidable

Jun 01, 2017

En el mercat de l'embornal, els dissipadors d' acer inoxidable són soldats a la estampació general (també coneguda com la tensió general o tensió de l'articulació), la soldadura de rodadura (també anomenada soldadura de fons) i la soldadura a pressió de tres tipus, la soldadura de rodadura i la soldadura a pressió són pertanyents a la soldadura Conca.


Els avantatges del procés de soldadura enrotllat són:

1, la forma del tauler del tanc es pot diversificar, la producció de la fàbrica de l'entrada del motlle costa menys (a través del motlle corporal es pot compartir);

2, el panell de pica pot ser usat en fil de matèries primeres o materials en relleu, bonic i generós.

3, podeu fer una petita ranura a l'angle de R, a prop de la plaça, amb un major ús de l'espai.


El desavantatge de la soldadura enrotllable és:

1, el procés de soldadura de danys en acer inoxidable , fàcil de trencar l'estructura austenítica d'acer inoxidable, redueix la resistència a la corrosió.

2, els requisits del procés de soldadura i rectificat són elevats, l'equipament ordinari és difícil de manejar.

3, els residus de material són grans, el cost és alt.


Els avantatges de tot el procés d'estirament són:

1, estalvi de materials, estalvi de costos.

2, des del modelatge de disseny es pot produir l'abeurador de forma especial, bell i generós.

3, sense soldadura, i l'ús del tractament amb solució sòlida per millorar el rendiment de l' acer inoxidable .


El seu desavantatge rau en:

1, el cost d'entrada del motlle és elevat;

2, el tractament superficial és difícil, no fàcil de fer en relleu, dibuix i una altra superfície.

3, la ranura de l'angle R pel límit del procés no pot ser massa petit.


En el procés de soldadura s'estira dos solcs solts, cadascun tangent a dos costats, i després el mosaic junts, a continuació, tot l'emmotllament del panell. L'equip de tracció necessita soldadura per arc d'argó amb el mateix equip de soldadura i soldadura de rol. Aquest procés de soldadura i requeriments de mòlta també són molt alts, els fabricants nacionals que utilitzen equips són pobres, el gruix del material és prim, incapaç de manipular molt bé la soldadura, sovint es veu enmig de dos tragamonedas a la biga sobre el rastres de soldadura. Una bona marca té una corona canadenca, la superfície amb un mirall també és difícil de veure la soldadura. Domèstics principalment per a l'ús del mercat de gamma baixa, preus baixos. L'avantatge és el baix preu, el procés simple;


Tres tipus de tecnologia es complementen, el corrent principal dels dos processos, de fet, en el disseny del flume, alguns són adequats per a la producció del procés de soldadura enrotllable, alguns són adequats per a la producció del procés de tracció total, perquè els consumidors s'adaptin a la seva és el millor.